Soron kívül fogad a nőgyógyász ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Szóval, hüvelygombára gyanakszom az égő, csípő és viszkető érzés miatt, a kellemetlen szagú hüvelyváladék mellett, de például nem "túrós", így nem biztos hogy ez az. Lehet más kórokozó a bűnös, de elég nehezen viselem és kéne már valami rá, de nem merek random vény nélküli gyógyszert venni, mert talán nem is ez a bajom. Nagyon kellemetlen, fogad ezzel soron kívül a nőgyógyász?#soron kívüli nőgyógyász #hüvelygomba gyanúja
2015. márc. 12. 18:36
1/5 anonim válasza:
Igen. Viszont az az napi sort végig kell várnod, nálam ez így szokott már működni, sajnos törzsvendég kezdek lenni :(
3/5 anonim válasza:
Soron kivül nem fogad, de gondolom nem is ez a kérdésed, hanem hogy előjegyzés nélkül fogad-e.
Ahogy az első is irta, igen fogad, de lehet, hogy órákon át kell várnod, mig elfogynak az előjegyzett betegek.
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kifelejtettem, hogy még 17 vagyok(még két hétig), így még gyereknőgyógyászhoz járok. Heim Pálra gondoltam igazából, mert oda nem szükséges szülővel menni.
2015. márc. 12. 19:04
5/5 A kérdező kommentje:
És igen, előjegyzésre gondoltam, köszönöm.:)
2015. márc. 12. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!