Hogyha erősebb szagom van ott lent, az biztosan azt jelenti hogy fertőzésem van?
Figyelt kérdés
Van egy kis gondom ezt illetően. Szoktam időnként járni dokihoz, ha sejtem, hogy fertőzés, de csak úgy nem szoktam menni ha nincs biztos sejtésem arról hogy fertőzés, mert általában nem túl ,,megértő,, az orvos.
Elég kellemetlen, mert nem olyan nagyon nagyon erős a szagom ott lent, de pl mindig ügyelnem kell arra, hogy összezárt lábakkal üljek, meg hasonlók.
2015. márc. 10. 21:17
1/3 anonim válasza:
használj tisztasági betétet, és reggelente zuhanyozz, ne este. ha erős, kellemetlen szagú folyásod van, akkor meg doki, lehet megint összeszedtél valamit.
2/3 anonim válasza:
Egy idő után persze, hogy büdös leszel ott, főleg, ha összezárod a lábad, megizzadsz, meg a bacik elszaporodnak a friss folyásban. Cseréld 3-4 óránként a tisztasági betétet, esetleg használj intim törlőkendőt. Ha a friss folyásodnak van szaga, akkor lehet fertőzés, ha a friss szagtalan, akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!