Újabban 50-60 napra jön meg a menstruációm. Ez mitől lehet? 27 éves vagyok, fél éve kezdődött ez, azelőtt mindig rendesen megjött.
Összetenném a kezem, ha ilyen "sűrűn" menstruálnék.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: Most rendszeres? Tehát kb. 2 havonta menstruálsz?
Esetleg egy orvosi ellenőrzést érdemes lenne csinálni, UH-val meg tudná nézni, nincs-e cisztád, ami pl. okozhat ilyen jellegű problémát.
Ha Ő nem talál problémát, akkor érdemes lenne cickafark teát innod 1-2 hónapig, esetleg szurokfű teát (agyalapi mirigyre hat, ami a hormontermelésért is felelős).
Egyet ne fogadj el a nőgyógyásztól, ha fogamzásgátlóval akarja "beállítani". Mert az probléma elfedés nem kiváltó ok megoldása.
Köszi a választ!:) Ultrahangon kétszer is voltam, de semmit nem találtak. Viszont megpróbáltak rábeszéltetni a fogamzásgátlóra... hogy az majd beállítja. Pont, ahogy írtad. :D De mondtam, hogy nem szeretném. Köszi a tippet a gyógyteákkal, kipróbálom!
Hidd el, nem annyira jó ez, mint amilyennek tűnik. Persze ritkábban van a kellemetlenség, de az emberben ott mocorog, hogy valami nem rendesen működik benne, valami megváltozott, és nem úgy funkcionál, ahogy kéne... És ráadásul teljes a tanácstalanság, hogy mitől állt át erre, semmi kiváltó okot nem találok rá... Amúgy igen, viszonylag rendszeresnek mondható, először 51, aztán 63 napra jött meg, most 57.-en vagyok, de már jönnek az előjelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!