Miért jön meg a menstruációm idő előtt?
Figyelt kérdés
Törökországba sokat utaztam az elmúlt fél évben. Minden egyes alkalommal pár nap után menstruálni kezdtem. Fogamzásgátlót szedek már jó pár éve. Tehát a havi vérzésem szinte napra pontosan jön meg itthon. Kint viszont rettenetesen erős vérzésem van, szinte olyan, mint mikor elvágom az ujjam. A barnás vége állapot nincs is. Nem értem! Most Kínába készülök, tehát kicsit tartok tőle. Akik nagy utazók ... nyilván nők, veletek is előfordult ilyen? Gondolom az éghajlat változás teszi, aki esetleg kicsit okosabb, tudja miért? Illetve gyógyszer mellett ez nem furcsa?2015. márc. 8. 06:49
1/1 anonim válasza:
én nem vagyok nagy utazó, de még a legelején mikor megjött volt, hogy elmentünk vidékre osztálykirándulásra és az alatt jött meg. gondolom a környezet változás az oka, de gyógyszer mellett szerintem nem kéne ilyennek megtörténnie. nőgyógyászt már kérdeztél erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!