Terhes vagyok vagy csak késik?
Figyelt kérdés
Úgy két hete lefeküdtem a barátommal és hát gumi hiányában nem vedekeztunk, csak kihúzta mielőtt elment volna. Azért mertem így mert úgy számoltam, hogy olyan 23. -24. nap körül jarok. Hat egy héttel elszámoltam mint kiderült es 16. -17. napon történt a dolog. Tegnap kellett volna megjönnie es előfordul hogy késik, de aggódok. Ti mit gondoltok? 18/N2015. márc. 7. 11:25
1/12 anonim válasza:
Lehetséges, hogy igen. Vegyél tesztet.
Amúgy meg talán 18L és nem 18N, főleg ha még védekezni sem vagy képes, ha már szexelsz.
18L
2/12 A kérdező kommentje:
Ez aztán oltás volt a javából. Nyilván felelőtlen kislány vagyok, de úgy ítélem meg hogy 18 éves kortól az ember már nőnek számít, legalábbis jelenlegi állás szerint 18-24 között ifjúkorban van. Azért köszönöm a tanácsot.
2015. márc. 7. 11:33
3/12 anonim válasza:
Köszönöm, tisztában vagyok vele, hogy az már ifjúkornak számít. De szerintem nem a kora miatt lesz az ember lány vagy nő, hanem az érettsége alapján. Még magamat sem definiálnám nőnek, pedig mindenki azt mondja rólam, hogy érettebb vagyok az átlagnál.
4/12 anonim válasza:
Ne aggódj, mert attól is késhet. Ha egy hetet csúszik, akkor vegyél tesztet, és kiderül.
5/12 anonim válasza:
És szerinted ennyiből ki fogja megállapítani, h terhes vagy-e? Miért nem mész inkább nőgyógyászhoz? A teszt lehet ki se fogja mutatni h terhes vagy. Csinálhatsz, mert ennyi idősen elvileg kimutatja, de biztosat az orvos mond.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen olvastam, hogy az idegesség is késlelteti, de könnyű azt mondani ugyebár :/ Hétfőn veszek egy tesztet. Köszönöm a választ.
2015. márc. 7. 11:39
7/12 A kérdező kommentje:
Nem kértem pontos diagnózist, csak nem is tudom tanacsot, véleményt. Nyilván a nogyogyasz tudná a legjobban megmondani, de ha nem muszáj elkerülném.
2015. márc. 7. 11:43
8/12 anonim válasza:
Szoktál járni egyébként? Mert ha szexuális életet élsz, évente kellene.
9/12 anonim válasza:
A nőgyógyász is max terhességi tesztet tud csinálni, már ha van eszközük hozzá. Ilyenkor nem lát semmit. Tesztelj!!
10/12 A kérdező kommentje:
Szoktam, 2-3 hónapja voltam legutoljara.
Javítson ki valaki ha tévedek de ilyenkor nem a mehszajat tapogatja meg? Mert hogy a méhnyaknyák megvastagszik es ki lehet tapintani?
2015. márc. 7. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!