Hogy zajlik első alkalommal a gyereknődokinál?
Errefelé az van,hogy hogyha szoknyában megy az ember (most lehet ebben az időben),akkor elég volt feltolni a szoknyát,és így csak a bugyit kellett levetni.Szerintem így jobb,mint teljesen meztelenül.
Komolyan mondom,mindenki parázik a nőgyógyásztól,de mikor már bent van,akkor csak törénnek az események,és nem kell gondolkodni.A beszélgetéssel is oldódik a feszültség,és gondolj arra,hogy biztos kezekben vagy.A lényeg,hogy elenged magad,és akkor nem is fogsz semmit érezni,esetleg egy kicsit kellemetlen érzés a vizsgálat,de fél óra múlva már el is felejted a 'tortúrát.'
eleg hulye erzes varni, tudom.de olyan hamar tulleszel rajta h eszre sem veszed ;) a dokitol tenyleg nincs amiert felj, nagyon rendes lesz es termemszetesen viselkedik ugyh nem kell (annyira) szegyeld magad.
ami a vizsgalatot illeti.... 1szor ultrahang, azzal csak annyi baj van h osszezselezi a hasad. a kepernyon fekete izenel tobbet te ugyse fogsz latnii :) utana fel az agyra, labakat szet. bekukkint, de nem faj, eppcsak erzel vmit. es mar kesz is vagy :) nem olyan veszes,meglatod :)
Szia!
Én 14 leszek,és én is nagyon fejletlen vagyok hasonlóképp,mint Te. És én már voltam nődokinál. Nagyon féltem,meg minden,de anyukám elkísért. Én is szoknyában mentem,az a legeslegjobb. Kenetmintát vett,kicsit féltem..csak az a lényeg,hogy lazítsd el magad ha vizsgál,és gondolj másra,így nem lesz kellemetlen. Aztán megvizsgáta a melleimet(ami még nagyon nics is:)) nyomkodta tapogatta,egy kicsit rosszul lettem az elején,pedig nem is éreztem fájdalmat,csak nemtom mért..na mind1.szal nem volt olyan szörnyű,mint amilyennek képzeltem! Ne izgulj,sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!