Pesten melyik nőgyógyászt ajánlanátok?
Kedves 1-es!
A kérdésben foglaltak első fele valóban nagyon ritka, de ha a kérdező ismer olyat, akkor biztosan létezik.
A másik fele szerintem teljesen alap egy magánorvostól. Az én nőgyógyászom sem szokott lehordani, türelmesen meghallgat, és válaszol.
Ja, és Budapesten rendel.
Nem hiszem, hogy éhen halasztaná a családját bárkinek a két szép szeméért. Azt se, hogy azért nem fogad el pénzt egy gyors rutinvizsgálatért, hogy aztán "megfejjen". Szüléskor elég nagy pénzeket szoktak a dokinál hagyni, megtehetik, hogy ne kérjenek pénzt mindenért, ha nem muszáj! Meg gondolom, ha valaki Gucci táskával a karján tipeg be és tök bunkó, attól elfogadja a pénzt. Nem értem, mit kell kukacoskodni.
Apám is orvos, és nem pénzéhes; valahogy se a család nem megy a hivatása rovására, se a betegei nem látják a kárát annak, hogy családja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!