Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hatalmas mióma? Anyukámnak...

Hatalmas mióma? Anyukámnak erős, darabos vérzése van. Voltunk nőgyógyásznál, aki miómára gyanakszik, de csak a vérzés megállítása után tudjuk elkezdeni a vizsgálatokat?

Figyelt kérdés

Mi a legrosszabb, amire számíthatunk? A doktor csak annyit mondott, hogy hatalmas lehet (konkrét méret még nincs).

Ha méheltávolítást javasolna az orvos az milyen következményekkel jár?

Nagyon erős, darabos alvadt vérrel teli és hosszan elhúzódó menstruációja szokott lenni, de nem ennyire.

Szerintetek ha sürgős a műtét, kb mennyi idő, amíg a vizsgálatok lezajlanak és műtétre kerül a sor?

Anyukám minél hamarabb szeretne rajta túl lenni.

Volt már valaki hasonló cipőben?

2015. márc. 4. 22:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én 40 éves vagyok. Nem volt semmi komplikáció a műtét alatt és utána sem. Nagyon ügyes dokim van, imádom! Fájt utána, húzódott, ez nyilvánvaló pár napig, de sétálgatni kell. 1 napig nem lehetett felkelni az intenzíven, utána kell sétálgatni. Joghurtot egyen csak két napig, szilárdat ne nagyon.
2015. márc. 6. 18:56
 12/26 anonim ***** válasza:
6 hét a felépülés, táppénz.
2015. márc. 6. 18:57
 13/26 A kérdező kommentje:
Hűha! Most egy picit megnyugodtam. :) Nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszolt. :) Ment a zöld kéz mindenkinek! :)
2015. márc. 6. 20:56
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Szia,ha méheltávolitásra kerül sor,márpedig ha hatalmas akkor valószínű,sem kell félni.Nekem nove,berben volt,igaz más miatt,ami rosszabb a miómánál,de nem volt vészes.Ne aggódj minden rendben lesz Anyuddal.
2015. márc. 7. 19:43
 15/26 anonim ***** válasza:
Már el tudott menni dokihoz?
2015. márc. 9. 17:43
 16/26 anonim ***** válasza:
Majd írd már meg, mi lett, lehetett-e embolizálni
2015. márc. 9. 17:43
 17/26 A kérdező kommentje:
Holnap mehetünk végre orvoshoz. :) Ott minden kiderül. A vérzés elállt, és már sokkal jobban van mióta vasat szed a vérveszteség miatt. :) Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Holnap írok, ha megvan az eredmény.
2015. márc. 12. 16:09
 18/26 anonim ***** válasza:
Már az is valami, ha jobban van valamivel
2015. márc. 13. 21:13
 19/26 anonim ***** válasza:
Lehet nincs is mioma
2015. márc. 13. 21:14
 20/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltunk egy másik doktornál is azóta. Csinált hüvelyi ultrahangot stb... azt mondta egyetért a másik dokival, mióma van a háttérben úgy egy férfiökölnyi. Méheltávolítást javasolt, mégpedig hasi metszéssel. Nem tudom mit gondoljak... Annyi "gyógymódot" olvasni és kevésbé radikális megoldást a neten. Bár az orvosok jobban tudják.

Mennünk kell a héten intézni az altató orvost, vérvételt stb... viszont vérzés nélkül is kaparásra küldte a doki anyukámat. Akkor ez most hogy van??? Elég lenne a műtét után a szövettan nem? Vagy én gondolom rosszul?

2015. márc. 15. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!