Milyen egy nőgyógyászati vizsgálat? Fáj? 14l
Figyelt kérdés
Most lesz az első nőgyógyászati vizsgálatom csütörtökön. Nagyon fáj ?2015. márc. 3. 21:09
1/17 anonim válasza:
ne félj nem fog fájni, csak kellemetlen :) mindenképp lazítsd el majd magad ha felfekszel a vizsgálóra mert akkor alig fogsz valamit érezni, ha feszes vagy akkor kellemetlenebb de akkor se fájdalmas!
2/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__66090..
itt leírják a teljes menetét :) hosszú pólóba menj mindenképp, hogy amikor levetkőzöl ne kelljen pucér fenékkel elmenni a vizsgálóágyig :)
3/17 anonim válasza:
Miért kell menned? A szüzeknek is nézik a méhszájt?
4/17 anonim válasza:
Mi bajod van, hogy ilyen korán kell menned?
Mindenképpen női orvost keresnék a helyedben mert elötte nem annyira ciki terpeszteni talán.
5/17 anonim válasza:
Sz.r, de azért túl éljük mindnyájan.
7/17 anonim válasza:
Nem faj, de ha szuz vagy, nem fog vizsgalni, csak sggen keresztul. Az sem faj, inkabb kellemetlen.
8/17 anonim válasza:
Utolsó, ne mondj hülyeséget! Simán megvizsgálják szűzen is. Van direkt kisebb kacsa. én is túléltem annak idején, pedig én is szűz voltam. Egy percig sem teketóriázott a doki, hidd el.
9/17 anonim válasza:
Orvosa válogatja, mert bizony engem is végbélen át vizsgált! Még szerencse hogy nőhöz mentem.
10/17 anonim válasza:
De hogy hogy ilyen fiatalon mész el?
Mi a baj?
Szűz vagy mêg?
Jobb ha női orvoshoz mész el,mert előtte könnyebb levetkőzni,nem olyan ciki.Ha szűz vagy közöld vele.Szűz lányokat 2 módon tudja megvizsgálni: vagy a hüvelyedbe nyúl egy ujjal es pálcikával mintát vesz,vagy a végbeledbe nyúl fel az orvos.
Ha szülővel,barátnővel mész el,akkor is ők várjanak meg a váróba,mert ez elég intim vizsgálat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!