Fáj a húgyhólyagom mitől lehet?
Figyelt kérdés
2 hete szexeltunk a barátommal és akkor tűnt fel először hogy fáj de előtte nem fájt. Legutóbb mikor ujjazott akkor is éreztem hogy fáj és mondtam is neki hogy fáj. És ilyenkor olyan mintha pisilnem is kéne de mindig elmegyek wc-re mielőtt megujjaz vagy bármi. Mitől lehet ez?2015. márc. 1. 23:55
3/5 A kérdező kommentje:
Remélem csak felfáztam :)
2015. márc. 2. 00:07
4/5 anonim válasza:
Szerintem valami húgyúti fertőzés. Tőzegáfonya teát igyál.
5/5 anonim válasza:
A "csak" felfáztam az mindig fertőzés, általában bakteriális. Legtöbbször a saját végbél felől megy át a coli baktérium. Orvoshoz menj el, le kell adni vizeletet és megnézik, hogy van-e benn kórokozó. Ha igen, kapsz antibiotikumot rá. Háziorvos segít.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!