Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 57. napra jött meg és 3 hétig...

57. napra jött meg és 3 hétig meg volt?

Figyelt kérdés
soha nem volt pontos... 22 éve menstruálok,és hol 21 hol 15 gol 45 napra jött meg,nem segített sem gyógyszer,sem a szülés. De most már 2. alkalommal jött meg 57 napra és 3 hétig meg volt.
2015. márc. 1. 17:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Az én nőgyógyászom már egy hétnél továbbtartó vérzést nem tart normálisnak. Menj orvoshoz, most még talán "fölöslegesen", nehogy probléma legyen a háttérben.
2015. márc. 1. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Menj dokihoz
2015. márc. 1. 17:24
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Gondoljátok, hogy ennyi év és egy szülés után még nem volt orvosnál?

Édesanyámat kétszer is műtötték, nem tudta megmondani pontosan mivel, de a ciklusa ugyanilyen rendezetlen volt egész életében. Őt már nem zavarja, lassan nem is lesz neki. Ha téged zavar, akkor addig keresgélj az orvosok között, amíg valaki tényleg rendesen ki nem vizsgál, és nem áll meg addig, amíg nem talál megoldást.

2015. márc. 1. 18:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Még fiatal vagy -

Tényleg menj dokihoz megnézetni

2015. márc. 1. 19:15
 5/9 anonim ***** válasza:

Mondjuk a tizenöt nap sem éppen mondható

normálisnak

2015. márc. 1. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Lehet mioma vagy lehet ciszta

Meg kéne nézetni

2015. márc. 1. 19:16
 7/9 A kérdező kommentje:
nincs miómám és cisztám sem,köszönöm a válaszokat... :( lehet ahogy idősödök csak rosszabb lesz,nem tudom. Vagy talán a sokk ami ért 3 hónapja,lehet hatással van erre is :(
2015. márc. 1. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Még csak harmincvalahány éves vagy

(ha tizennégy évesen megjött plusz huszonkét év

az harminchat)

2015. márc. 2. 11:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Jó azt hogy ahogy idősödöm... az ""-be raktam (gondolatban) :) 8éves korom óta menstruálok,30 éves vagyok!!!
2015. márc. 3. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!