Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az fura, ha valaki 17 évesen...

Az fura, ha valaki 17 évesen menstruált először?

Figyelt kérdés
A nagy átlag 13-14 év? Vagy rosszul tudom?
2015. febr. 28. 13:38
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ha az orvos mondta, hogy nincs gond, akkor nyugodj meg nincs ezzel probléma!
2015. febr. 28. 14:05
 12/16 anonim válasza:

Én 14 évesen manstruáltam először,pedig kicsit én is későn érő tipus vagyok..Nálunk minden évben 2 lány kapta meg,15 évesen,nyolcadikban már minden lánynak megjött.Szóval lehet el kellene menni nőgyógyászhoz.

Vaagy,én mindig ezt ajánlom akinek nem jön meg.

Főzz rozmaring teát,úgy 5 csészényire tehetsz 2 szálat akár.Forrald fel,aztán hagyd kihülni,szűrd le és iszogad. DE,cukor nélkül.

Sokat segit,hidd el..én már számtalanszor ittam és mindig megjött.Sok gondom volt mivel állandóan késett,oké,tudom,nálad más a helyzet,de a menstruáció előrsegitéséhez szerintem biztosan hatni fog.

Itt egy cikk,olvasgasd,de ha beirod a keresőbe,ott is találhatsz rá példát hogy segit.

[link]

2015. febr. 28. 14:09
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagy átlag 11 :) Nálad problémák vannak, fordulj orvoshoz.
2015. febr. 28. 14:43
 14/16 anonim válasza:
De azért lepontozták a válaszomat, pedig ugyanazt írtam, mint amit az orvos mondott neki. Vicc.
2015. febr. 28. 16:49
 15/16 anonim ***** válasza:

Szó sincs arról, hogy ez probléma lenne!! El ne hidd már.

Nekem is 17 és fél évesen jött meg, az orvos azt mondta hogy 18-ig normális.

2015. márc. 1. 09:41
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)
2015. márc. 2. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!