It csináljak ha mindig atazok este?
1. milyen betétet használsz? Nekem az Always éjszakai vált be, szorosabb bugyival.
2. megoldás: "Anya el fog fogyni a betét, vegyél légyszíves!"
Milyen betét? Nekem a Siempre be válik! :)
Másikra pedig, mond meg anyukádnak hogy vegyen, vagy menj el te. Ha Ő nem vesz, vedd meg te! Nem muszáj mindent anyukádnak...
En libresset hasznalok
Hat majd Megpróbálom mondani neki
És Libresseből melyiket használod? Az éjszakait, a középsőt, vagy a kicsit?
Beszélj erről anyukáddal, mert a viselkedése nem normális.
éjszakai always!!!!
abból is ha nekem szükséges,kettőt teszek be..egyet előrébb,mögé a másikat
meg tegyél egy törölközőt az ágyra,hogy ne félj attól h véres lesz az ágy
Ismerős a szitu.
11 évesen jött meg, 11 és 15 éves korom között össze vissza átáztam, még normál tmapon+betét kombó mellett is, az éjszaka meg a legnagyobb rémálom volt.
1. ha nem mondod meg anyukádnak hogy vegyen betétet, vagy nem veszel magadnak, akkor feleslegesen nehezited még tovább a helyzetet, amit nem is kéne:)
2. én a helyedbe megpróbálkoznék a tmaponnal a betét mellett. Hidd el, nem kell tőle félni, és nagyon jó:)
3. Ha valamiért még se akarnád, akkor a betét felé még tettem 1 kis vattát is anno, plusz rétegnek.
4. Lehet hogy hülyeség, és egyénfüggő, de pl nekem az is bevált, hogy ilyenkor mindig magzatpózban (oldalasan feküdve, kicsit felhúzott lábbak) aludtam, olyankor lassabban jött, háton vagy hason pedig sokkal inkább átáztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!