Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A lányok hüvelyébe belemegy a...

A lányok hüvelyébe belemegy a víz ha a vizbe szétteszik a lábukat?

Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Kiképzéskor az újonc nem érti, hogy a rakéta kilövése után miért nem megy bele a víz a tengeralattjáró kilövő csövébe. Az őrmester bölcsen közli:

- Azért nem folyik be, mert a hermetikus zár nem engedi.

- Mi az a hermetikus zár?

- Fingottál már fürdés közben?

- Jelentem, fingottam.

- És belement a víz a seggedbe?

- Jelentem nem.

- Látod. Ez a hermetikus zár.

2015. febr. 26. 19:50
 2/8 A kérdező kommentje:
De szèttárt lábakkal kinyilik a hermetikus zár ès akkor befolyik??
2015. febr. 26. 19:56
 3/8 Linó03 ***** válasza:

A merev csövekbe, ha a végük feljebb van, mint az elejük, belemegy a víz. De mi nem merev csőről beszélünk.

Ha nem hiszed, próbáld ki hogy ha széttárod a lábad, bele megy-e a seggedbe a víz. :)

2015. febr. 26. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem
2015. febr. 26. 20:06
 5/8 A kérdező kommentje:
De a a nem merev csöbe az áramlat hatására belemegy e a víz??
2015. febr. 26. 20:06
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem nemrég volt méhszájpolip-műtétem, és egy hónapra el vagyok tiltva nem csak az uszodától, de bármilyen ülőfürdőtől.

a válasz tehát: igen.

2015. febr. 26. 20:08
 7/8 Linó03 ***** válasza:
Milyen áramlat? Odatartod a zuhanyrózsát? Biztos meg lehet csinálni, de alapból nem megy be a víz. Én legalábbis 6 évig úsztam, és egyszer sem történt meg - pedig mellúszásnál szétnyitod a lábad, ha nagyot akarsz lökni magadon.
2015. febr. 26. 20:10
 8/8 anonim ***** válasza:
egy vízáramlat nem megy be, de valami csak belemegy. különben nem ajánlanának ülőfürdőket nőgyógyászati bajokra + engem nem tiltottak volna el az ülőfürdőtől a műtétem miatt.
2015. febr. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!