Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi ez? Mitől lehet ez? Hogy...

Mi ez? Mitől lehet ez? Hogy kezeljem, hogy elmúljon? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon viszket a nemi szervem, fáj, nagyon büdi és rengeteg fehérfolyásom van.

16/L

2015. febr. 26. 17:22
 1/4 Winnie27 válasza:
Szia, régebben nekem is volt ilyen, szerintem ez egy hüvelyi fertőzés, talán hüvelygomba. Én azt ajánlom, keress fel egy nőgyógyászt, mert biztosra ő tudja megmondani és azt, hogy mivel kell kezelni. Az önorvoslást én mellőzném. Nem tudom, tartasz-e a nőgyógyásztól, ha igen, próbáld meg figyelmen kívül hagyni. Én is idegenkedtem tőle, pláne a férfitól, mert azért lássuk be, sok nőnek kellemetlen egy idegen férfi előtt "terpeszteni". A vizsgálat nem tart sokáig, ki lehet bírni, de ha nagyon kényelmetlen, kérj meg valakit, hogy kísérjen el ;)
2015. febr. 26. 17:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Gombára gyanakodnék,mindenképp menj dokihoz, ne barkácsolja magadon, amig el nem jutsz dokihoz csinálhatsz teafaolajos(pár csepp kell bele)cickafarkteás ülőfürdőt.Én a canestent nem ajánlom,soan istenitik, de nekem a lassan 6 éves tortúrám azzal kezdődött
2015. febr. 26. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
1-es ugyanazt irtuk nagyjából:)
2015. febr. 26. 17:41
 4/4 Winnie27 válasza:
2-es, a Te válaszod még jobban is tetszik, a gyógynövények miatt :) bár a lényeg, hogy tényleg meg kell nézetni az orvossal. Az öngyógyítás azért se jön be, mert anno nekem pont úgy jött ki, hogy hétvége előtt, nem tudtam vidékről eljutni orvoshoz, viszont volt canesten. Hát mit ne mondjak, nekem se tett túl sok jót....
2015. febr. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!