Ha egyetlen tünet a barnás híg folyás, akkor az mi lehet?
Az utolsó kommentedhez szeretném írni, máshol már leírtam a saját tapasztalatomat: ősszel mentem rákszűrésre, semmilyen panaszom nem volt! Dokim idősödő, rutinos "vén róka" (sima sztk-s), automatikusan csinált ph-mérést is (egy pillanat az egész) és már közölte is, hogy bakteriális fertőzésem van! Hoppá! Nem volt folyásom, nem viszkettem, semmi, semmi, semmi! És a fertőzés mégis ott volt. Nagyon szégyeltem, hogy én nem vettem észre, de az orvos megnyugtatott, hogy ő sem lát semmilyen eltérést, csak megszokásból végezte el a tesztet.
Soha ne számíts arra, hogy minden, a könyvekben, neten leírt tünetet produkálni fog a szervezeted. Mindenki más, előfordulhatnak eltérések.
Amúgy szerintem inkább a gyógyszered okozhatja ezt a folyást, de ha a panaszod a hétvégén nem enyhül, vagy újabb tünetek jelentkeznek, mindenképpen menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!