Miért fáj szex közben?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nekem körülbelül 3 hete hüvelygyulladásom volt. Viszkető érzés éreztem. Azonban már előtte úgy fájt szex közben a hasam, de csak a jobb oldala. És később már akkor is fájt amikor csak mentem. Kezeltem magam, és a nődoki megállapította hogy már semmi bajom. Viszont nekem megint fáj a hasam szex közben, de a bal oldalon. nem tudom mitől lehet ez, de élvezni sem, tudom rettentő érzés. a Nődoki szerint az előző fájdalom amikor a jobb oldalon fáj a gyulladás miatt volt. de már egészséges vgayok és fáj a balon :( és félek.. Köszi a válaszokat!2015. febr. 25. 08:41
1/7 anonim válasza:
Lehet endometriózis. Ki kellene vizsgálni. Vagy petefészekgyulladás. Nem ijesztgetni akarlak, csak tippelek.
2/7 A kérdező kommentje:
Petefészekgyulladásom nincs, azt mondta a nődoki. Meg nem is a hüvelyem fáj és nem afölött.. Hanem szex közben felnyilal kb a köldököm fölé, de úgyértve hogy csak az egyik oldalon, csak így tudtam elmondani körülbelül hogy milyen magasságban. Már nem akarok nődokihoz menni. Az utóbbi időben sokat voltam, csak hülyének néznének. Hasi ultrahang esetleg kimutatna valamit?
2015. febr. 25. 10:04
3/7 anonim válasza:
Itt nincs orvos, de ha lenne is, akkor sem tudna így leírás alapján látatlanban segíteni. Tehát fordulj orvoshoz megint.
4/7 8Szilvia8 válasza:
Panaszok, fájdalom esetén az ultrahang mindenképpen szükséges. Baj, hogy az éves vizsgálatokon a citológiai minta, kenet levétele mellett nem küldik el a nőket ultrahangra is, mert vannak méh, petefészek problémák, mióma, egyéb daganat stb. amit csak az ultrahang mutat ki. Ha időben nem derül ki annak pedig tragikus következményei lehetnek. Mindenképpen kellene az ultrahang vizsgálat, hogy minden eshetőséget felderítsenek.
5/7 A kérdező kommentje:
Ahhoz beutaló szükséges, vagy időpontkérés?
2015. márc. 20. 21:18
6/7 anonim válasza:
Beutaló nőgyógyásztól vagy hasi ultrahangra belgyógyásztól.
7/7 A kérdező kommentje:
Voltam már időközben ultrahangon, és semmi problémát nem észlelt. de még mindig fáj. Most megint gyulladásom van... Érthetetlen,hogy miért, hiszen mindig igényes vagyok, odafigyelek, és nem fekszem le fűvel-fával, csak a barátom van. De mikor nem volt ilyen gondom, akkor is fájt. És még most is...
2015. júl. 25. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!