Fogamzásgátló abbahagyása utáni tapasztalatok?
október végén abbahagytam a fogamzásgátlót december végén meg is jött a kövi menzesz, azóta viszont semmi... január vége fele jöttek ki rajtam pattanások bár annyira nem horror...nyilván lehetne jobb.. több odafigyelést igényel.. viszont kb január végén volt egy kis barnázás de nem jött meg... most pedig 2-3 napja van barnázás néha-néha ami viszont megrémisztés nem tudom mit kezdjek vele néha vannak ilyen vér dabarok amik kijönnek belőlem plusz apró pici fehér pöttyök de folyás nincs abszolút.. csak kis barnázás mellette.. mit kezdjek vele? vagy betudhatom annak h a hormonháztartáson próbál regerenálódni és ki kell még várnom azt az 1-2 hónapot mire letelik a hirhedt fél év és addig helyrejön minden?
iszok cickafarkteát, szedek ligetszépeolajat, mozgok, egészségesen eszem... szerintem gombáról nem lehet szó mert régebben fogamzásgátló melett, antibiotikumnal volt 1-2x de az teljesen más volt.. és nem is viszket.. csak fáj egy kicsit
Én csak 1 nyomorék hónapig szedtem, és most a következő hónapban késik, furcsán fáj a hasam, bal petefészkem.
Tény, hogy hormonzavarom van (PCOS), de a mensesem mindig is normálisan megjött. Szerintem biztos, hogy neked is bezavart. Meddig szedted amúgy?
De ha továbbra is fenáll én biztos elmennék nőgyógyászhoz:)
Remélem mindenki 2x meggondolja h elkezdi-e szedni:/
kb 2évig szedtem, 17 voltam mikor elkezdtem szedni...
mondjuk nekem előtte se volt pontos a menzesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!