Félek hogy nem fog tovabb nőni a magasságom! Azt mondták az első menstruáció után nem nő tovább a magasságom. Ez igaz? 13L
Figyelt kérdés
Nemrégibem jött meg először és a környezetemben lévő felnőttek azt mondták addig növök majd míg meg nem jön legalábbis ők azóta nem nőttek. Csak 159cm vagyok és aztmondták magasabb leszek mint anyukám sőt a nővéremnél is. Mostmár félek hogy ez nem igaz. Ez csak duma vagy tényleg nem fogok tovább nőni? Koszönöm előre is a válaszokat!2015. febr. 22. 16:20
1/5 anonim válasza:
Ez mekkora hülyeség:D Ne félj ettől egyáltalán nem igaz én eddig kb 6 cm-t nőttem mióta 1. megjött szóval :)
2/5 anonim válasza:
Még nőhetsz, a lányok általában 15-16 éves korukig nőhetnek.
4/5 anonim válasza:
18-20 éves korodig még nőhetsz.
5/5 anonim válasza:
Sajnos sok benne az igazság, nők az első menzesz után max 3-4 cm-et nőnek. Nem a kortól függ elsősorban, hanem a nemi érettségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!