13 éves vagyok és 170 cm amit utálok. Az igaz, hogy a lányok 14-15 évesen megállnak a növésben?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 15:55
2/11 anonim válasza:
:O :O :O ennyire magas vagy???? Bár én lennék ekkora. 15 éves vagyok és 153 cm...:((( remélem növök még...de azt nem tudom te fogsz-e...attól függ mennyire vagy fejlett. Ha már a melled kifejlődött nemigen fogsz tovább nőni...én legalábnis így tudom
3/11 anonim válasza:
Én 16 évesen 176 cm :( És csak most kezdek megállni a növésben.
4/11 anonim válasza:
2. A mellem 21 éves koromig nőtt, a növésben megálltam 14 évesen.
5/11 anonim válasza:
en is 13 evesen ertem el a 170 cm-t, es azota is ennyi vagyok, pedig azota eltelt majd" 10 ev. es ha magasabb is leszel, az miert baj? szerintem orulj, hogy szep magasra nottel, es nem maradtal 150 cm
6/11 anonim válasza:
Ha nem is állnak meg, de a többség már nem nő sokat, max. pár centit. Én pl. 15 éves korom után már egy centit sem nőttem. És kb. 13 éves korom után max. 2 centit nőttem már. Pedig csak 12,5 évesen jött meg.
7/11 anonim válasza:
13 éves korom óta nem nőttem egy mm-t se :) 168cm vagyok, már általános suliban sem számítottam magasnak, azóta pedig kifejezetten alacsony vagyok a lányok között. Ne ijedj meg a 170centitől, nem biztos, hogy még nőni fogsz.
19L
8/11 anonim válasza:
Én 13 évesen 175 cm voltam, annyi is maradtam.
És képzeld, hogy ez 26 évvel ezelőtt volt. Akkor milyen magasnak számított ez a 175 cm! :)
A te 170-es magasságod egyáltalán nem sok.
9/11 anonim válasza:
Ez tényleg durva, hogy ma már a 168 centi nem számít magasnak!
Én 20 éve még a 2. legmagasabb lány voltam az osztályunkban a lányok között a 167 centimmel (össz. 8 lány közül). Az A és B osztályt egybevéve, tesiórákon pedig a 4. legmagasabb, (15 lány volt össz.).
10/11 anonim válasza:
Én 14 éves korom után nem nőttem semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!