Clostilbegyt tabtettától 10. ciklusnapon van egy 17mm-es tüszőm de a méhnyálkahártyám csak 3.5mm. Estrofem 2 mg írt fel az orvosom 1x2 hogy megvastagodjon a méhnyálkahártya. Ebből lehet még baba?
Igen, az Estrofem ösztradiol pótlás, ami segít a méhnyálkahártyának, hogy egy embrió képes legyen beleágyazódni. A méhnyálkahártya minőségén is javít, nemcsak a vastagságán. Tüszőrepesztőt kapsz? Tüszőrepedés után még érdemes progeszteron pótlást is alkalmazni, biztosan ad vmit az orvosod még.
Sok sikert!
Sajnálom, hogy nem sikerült. :-( Tüszőrepesztő segíthetett volna. Ha nem reped meg a tüsző, sajna cisztád is lehet. A premens az tulajdonképpen barátcserje. Nekem sokat segített, akkor sikerült a baba, mikor azt is szedtem. :-)
A másik kérdésedre már volt itt egy kérdés, nézd:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szívesen! :-)
Hajrá, sok sikert, a lepedő ne maradjon "egyenes"! :-) :-)
Köszönöm!!! Nem maradt :D
Ma tartok a tüszőrepedés utáni 9.napon- remélem sikerrel járok....
Egyébként nem tudom hogy az utrogestantól vagy mitől de rettentő sok a folyásom :/ vizes vagy fehér krémesnél picikét hígabb :(
Az lehet az Utro, hiszen a hordozóanyagának vhogy ki kell jönnie...
Sok sikert, írd majd meg, mi lett!
Paracetamolt lehet szedni, úgy tudom, még ne add fel!
Egy kalappal, remélem, jó híreket írsz majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!