Hasonlo tuneteknel kinek mi hatott?
Figyelt kérdés
Uszodaban voltam penteken, vasarnap kezdtem erezni, hogy valami nem stimmel..
Huvelyem koruli reszen nagyon faj, szur, egeto erzes, es emelle meg turos allagu feher folyas is tarsult. Nem budos, csak turos allagu.
Mar tobbszor volt ilyen, Betadine huvelykupot hasznaltam, par napig jo is volt aztan ujra kijot..
Most gondoltam, megint elkezdem a Betadinet, de veszek hozza valami huvelyflora visszaallito gyogyszert.
Ki mit ajanl? Nektek mi valt be hasonlo tunetegyuttesnel?
2015. febr. 16. 18:55
1/2 anonim 

válasza:

a betadine az jódot tartalmaz, és a pajzsmirigynek a közhiedelemmel ellentétben ÁRT a nem organikus jód.
így az ilyen kúpok felelőtlen használatával vigyázz.
2/2 anonim 

válasza:

Inkább próbáld most ki a Canesten Kombit, de még jobb lenne, ha elmennél nőgyógyászhoz és ő a vizsgálat után megfelelő gyógyszert írna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!