2 napos menstruáció, mi ennek az oka?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már élek nemi életet és ezért fordulok hozzátok. (jövőhét folyamán megyek nőgyógyászhoz) 4 hete influenzás voltam, 2 hete pedig hüvelygombát kaptam, úgyhogy gyógyszerek dögivel... 9.-én kellett volna megjönnie, ehelyett 13.-án jött meg és mára már el is múlt. Mi oka lehet szerintetek ennek? A barátommal nagyon ritkán csináljuk gumi nélkül és óvatosak vagyunk. Nagyon félek..2015. febr. 16. 15:45
1/2 anonim válasza:
Amikor inflenzás voltál, esetleg antibiotikumot szedtél, amitől felborult a hüvelyflórád esetleg. Csak a trehány dokik nem figyelmeztetnek, hogy használj helyreállítót MINDIG az antibiotikumhoz.
2/2 A kérdező kommentje:
Kaptam antibiotikumot, aztán meg gyógyszert rá, hogy helyre álljon... Akkor a hüvelygomba is ettől alakulhatott ki?:( köszönöm a választ!!!
2015. febr. 16. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!