Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet? Aggodjak?

Mitől lehet? Aggodjak?

Figyelt kérdés
Október ota rovidebb, kevesebb lett a mensim(muota az influenza elleni oltast kaptam) A barátommal miutan vedekezes nelkul egyutt voktunk 5p ig max) csinaltam rá 4 hétre reggeli és delutani vizeletből 2 tesztet facelle es x -epilt. Mind a ketto negativ lett.. November -December-januar is igy telt, azota se.most.nincsennek terhessegi tuneteim csak a mensim megvaltozása. Most kesett 2 napot. (26-27-28 aciklus hosszam, most 30ra jott meg) puncs szinu nagy mennyisegi valadekkal indult(pisilesnel lattam h folyok) de azota piros szinu, de csak pisilesnel folyok, a beteten alig van.. A parom nehezen nem megy, ovszerben egyaltalan nem tud. nelkule is 5 perc kb. elovaladekot sose latunk. Ezert nem is hiszem, hogy terhesseg lenne. de azert.motoszkal bennem.. Hétfőn még korai lenne tesztelni? 23án voltunk együtt, péntek óta pirosozok (pecsetelo verzesre hasonlit). Hétfő-kedd körül kell elmulnia, akkor már tesztelgetek? milyen tesztet vegyek ami 100%ra kimutatja?
2015. febr. 15. 14:02
 1/2 A kérdező kommentje:
4 éve menstruálok, nem rég voltam beteg, virusos megfazas,amire nagy mennyisegu c vitamint. septofortot szedtem...
2015. febr. 15. 14:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Nagy butaság, hogy védekezés nélkül szexeltek! Attól még, hogy nem látható az előváladék, bőven lehet annyi, hogy elegendő sperma jusson beléd. Ez így egyenes út az abortuszhoz. Tessék szedni vagy tablettát, vagy feliratni hüvelygyűrűt, vagy van olyan spirál, amit nem szült nőknek is feltesznek. Emellett a párod erekciójának sem tesz jót, hogy aggódnia kell a nem kívánt terhesség miatt.

A menstruáció jellegének a megváltozása is komolyan veendő tünet, mert lehet hormonális oka is. (pl pajzsmirigy) Ezt ki kellene vizsgálni. Nem az oltástól van, csak véletlen egybeesés.

A terhességi teszt meg nem véd a nem kívánt terhességgel szemben.

2015. febr. 16. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!