Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ügye nem lehet baj, nem...

Ügye nem lehet baj, nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
a barátommal elég felelőtlenek voltunk...petting során 1x 2x belém hatolt óvszer nélkül és kedden kelett volna megjönnie...a cicijeim fájnak...és a héétvégén ha ujjazott az is fájt(nyilalt améhem felé...)Tudom babázzak inkáb stb...
2010. febr. 11. 18:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát akármi lehet ebből. Ha nem is védekeztetek, még mindig ott lett volna a 72 órás tabletta, de arról már rég lecsúsztál. Vegyél tesztet, de ne csak egyet, az nem biztos h rögtön kimutatja, ha terhes vagy. Most jön az idegeskedés, amitől még többet fog késni, úgyhogy próbálj nem pánikolni. Ha megvannak a tesztek, az eredménytől függetlenül menj dokihoz, hogy megbizonyosodj, mi a helyzet, és írass fel fog.gátlót.
2010. febr. 11. 18:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Fiatal vagyok... nem szeretnék fogamzás gátlót szedni mindig védekezünk és télleg csak egyszer kétszer fordult csak elő...:S
2010. febr. 11. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Egyrészt többször ne forduljon elő. Matematikai esélye van, h az előváladéktól terhes lettél, de nagyonnagyon kicsi. Sztem nem kell aggódnod. De azért vegyél egy tesztet. És ne idegeskedj, mert attól még többet fog késni:)
2010. febr. 11. 20:15
 4/11 anonim válasza:

"Egyszer kétszer fordult elő..."

Hány éves vagy am? Most nem azért de sztem még fiatal lehetsz, de megmered kockáztatni h lehet h teherbeesel? Végiggondoltad mi lenne? Abortusz vagy ilyen fiatalon megtartod? Ilyet ne csináljatok se egyszer se kétszer se többször, mert az egyik alkalomnál becsúszhat.... Ha meg gyógyszert nem akarsz íratni akkor meg óvszer. Vagy akármi más védekezőeszköz. De mondom nemtom a korod mi lenne jó neked.

2010. febr. 11. 21:32
 5/11 A kérdező kommentje:
16 évesek vagyunk...
2010. febr. 12. 17:28
 6/11 anonim válasza:
Akkor sztem megérné gyógyszert felíratni... Én is 16éves koromban írattam fel... És mióta vagytok együtt?
2010. febr. 12. 19:09
 7/11 anonim ***** válasza:
16 évesen már lehet gyógyszert szedni. Menj, és írass fel, inkább, mint a baba.
2010. febr. 12. 19:31
 8/11 A kérdező kommentje:
tegnap megjött... de híztam és amelleim is nőttek lehet valami gond?
2010. febr. 16. 21:13
 9/11 anonim válasza:
előfordul hogy megjön amikor terhes vagy,de az nagyon ritka szal nem hiszem. ha elmulik menny el dokihoz. én is 16évesen irattam fel fogamzásgátlót. nyugi nem szedi le a fejed az orvos. pasi nőgyógyászom van ők rendesebbek
2010. febr. 16. 21:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Baj nem lehet belőle, baba igen.
2010. febr. 17. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!