Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 2hétten a menstruációm után...

Majomka69 kérdése:

2hétten a menstruációm után ujbol megjött, volt már így vele más is?

Figyelt kérdés

A telefonom a naptár szerint ilyenkor kezdődik a peteérésem, de ht ez a telefonos naptár se mindig biztos. Viszont 2 hete volt meg és megint megjött. Először azthittem csak pecsételő vérzés lesz, olvastam hogy ez előfordulhat amikor megérik a petesejt és kireped a tüszőböl. De nem mert rendesen vérzek tegnap óta, viszont nem fáj a hasam. Máskor ha megvan nagyon görcsölök de most nem. Valaki nem voot így vele? Lehet hogy valami komolyabb bajom van? Természetesen megyek amint elmúlik nőgyógyászhoz, de most azért kicsit félek hogy miért is lehet.

Köszönöm a válaszokat.

És amúgy nem szedek gyógyszert egy éve mert sokat híztam tőle annó, viszont terhességre nem gyanakodnék.

21/L

2015. febr. 14. 11:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer volt ilyen, de én betudtam annak, hogy előtte gyógyultam ki egy elég durva vesegyulladásból. Szerdán mentem kórházba a vesémmel (akkor múlt el a bajom), egy hét múlva meggyógyult a vesém, pénteken meg megjött újra :D Csak egy napig tartott, dokihoz sem mentem vele. Előfordul. (én szedek bogyót, és 21 vagyok szintén)

Lehet hogy neked is csak a hormonjaid szórakoznak, megesik az ilyen. Persze ha sűrűbben előfordul, vagy nagyon aggaszt, a doki nem árt. Legalább biztos lehetsz benne hogy nincs semmi gond :)

2015. febr. 14. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem tényleg csak a fiatal hormonjaim szórakoznak. Vlahol azt írták egy hasonló kérdésreegyből hogy ciszta.. Hát a víz egyböl levert, azóta kicsit pánikolok:(
2015. febr. 14. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!