Augusztusban kétszer jött meg a menzeszem, viszont azóta meg se jött. Okozhatja ezt a 90 napos diéta, amit szeptemberben kezdtem?
Egyáltalán nincs kizárva!A fogyókúra is megborithatja a hormonháztartást.Lehet hogy nagyon drasztikus a diétád igy elmarad a peteérés és a tűszőrepedés is.
Azért én elmennék dokihoz a helyedben.
Teljesen biztos, hogy lehet a fogyókúrától! Én eddig életemben kétszer csináltam nagyobb fogyókúrát, és mind a kétszer hasonlóan összezavardotak a hormonjaim, mint ahogy leírod.
Először 5 éve fogytam le kb. 20 kg-t, akkor a hirtelen életmódváltástól először két hónapig nem jött meg egyáltalán, aztán pedig megvolt kb. egy hétig intenzíven, és csak utána kerültem vissza a normális kerékvágásba. Akkor a doki azt mondte, hogy ettől van.
Idén nyáron egy 90 napost csináltam, és szintén voltak kiesebb "zavarodások" a ciklusomban.
Tehát ne ilyedj meg, mert ey többé-kevésbé "természetes" velejárója lehet egy komolyabb fogyókúrának, de beszélj azért a nőgyógyászoddal feltétlenül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!