SOS! A leletemre az van ráírva, hogy a petefészkeken apró tüszők vannak. Ez mit jelent? Az orvos nem mondott semmit, hiába kérdeztem rá.
"b.o. ov. 38×23 mm, j.o. ov. 30×18 mm-es apró tüszőkkel"
mik lehetnek ezek a tüszők? :(
Biológia óra?
Tüszőrepedés?
egyéb fogalmak nincsenek meg?
tüszőrepedés=ovuláció
ha megérik a pete, akkor a tüszőből lökődik ki az érett pete
a méretéből lehet következtetni mikor lesz ovulációd, és arra hogy működik-e a petefészked (de itt neked a petefészkeid mérete van feltüntetve)
15 éves vagyok, nem sok mindent tudok még ezekről.
De akkor biztos nincs baj? Más amúgy nincs a leletemen.
15 évesen erről már kellett volna tanulnod..
viszont ami dühítő hogy az orvos nem mondta el..
az enyém még nekem is elmondta mit lát, és mit jelent, pedig tudtam, és értettem..
neki kötelessége kellett volna legyen, hogy a kérdésedre válaszol,
Pontosan.
Egyébként egy jó tanács: bármi aggasztót is találsz a leleteden és a neten keresel rá, majd azt találod, hogy neked valami bajod van, akkor ne higgy a szemednek.
Nem lehet tudni, hogy mik a körülmények, milyen más latin szó befolyásolja az eredményt, lehet, hogy valami félelmetes neve van, közben pedig tök ártalmatlan.
Ha az orvos nem mondja, hogy baj van, akkor tényleg nincs baj. Ne kezd el magánakcióba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!