Már 4-szer biztos, hogy voltam felfázva. Eddig mindig elmentem a háziorvoshoz, vittem vizeletet, és adott antibiotikumot, amit 5 napig szedtem és elmúlt. Viszont mindig egy pár hónap múlva újra kiújul, pedig mindig betűröm a derekam, nem hordok tangát, minden nap tisztálkodok, egyszóval vigyázok magamra. Van egy barátom, ő az első kapcsolatom, és mindig óvszerral védekezünk. Ugye nem állhat nemi betegség a háttérben? A vizeletem mindig ilyenkor homályos, sárgás, látszik, hogy van benne fehérje, valamint fáj ha pisilek. Meg néha viszketni is szokott. Ha menstruálok, akkor viszont nem érzem, hogy fájna ha pisilek. Háziorvosomtól már kérdeztem miért fázhatok fel mindig, de nem igazán törődik velem.
2015. febr. 12. 13:18
1/5 anonim válasza:
Nemi életet élő nőknél sajnos gyakori probléma. A kórokozó az esetek legnagyobb részében E.coli, amely egy bélbaktérium. A nők hüvelye és húgycsőnyílása nagyon közel van a végbélhez, így sajnos elég könnyen átjutnak a kórokozók. Főleg szex után jellemző az ilyesmi (nászutas hólyaghurutnak is nevezik emiatt).
Minden szex előtt mosakodj meg legalább alul (végbél és hüvely környéke), szex után azonnal pisilj és mosakodj meg. A fenekedet pedig elölről hátrafelé szabad csak törölni.
2015. febr. 12. 13:48
2/5 anonim válasza:
Jah, és megelőzésre szedj tőzegáfonyát.
2015. febr. 12. 13:48
3/5 anonim válasza:
immunrendszer
nincs köze ahhoz hogy ki vagy-e tűrve, vagy sem ha ilyen gyakori
pl nekem ki nem feküdt náthától volt vesegyulladás, nem is vettem észre, hogy véres a vizeletem, mert nem volt színváltozása, csak begörcsölt..
doki mondta, hogy avéren keresztül szövődmény
simán lehet nemi élettől is..
vagy a tulzott tisztálkodástól is
2015. febr. 12. 14:25
4/5 anonim válasza:
testedzés talán....ba van állva a szervezeted...meg amiket írtak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!