Magánorvos után sztk?
Figyelt kérdés
Első vizsgálatomon sztk-n voltam, majd rá következő 2 évben magánorvosnál. Nincs most lehetőségem magánhoz menni, így újra sztk-rendelésre megyek. Ott látni fogják vmi rendszerben az előző 2 évi vizsgálataimat? Vagy esetleg kapom a fejmosást, hogy miért nem voltam 2 éve rákszűrésen, esetleg honnan szereztem fog. Gátlót? Bocsi, ha buta kérdés. Köszönöm a válaszokat. 23/L2015. febr. 12. 09:31
1/9 anonim válasza:
Miért kapnál fejmosást? Meg fogják kérdezni, hogy mikor volt utoljára rákszűrésed és hogy mi lett az eredménye.
Semmi rossz nincs abban, ha korábban nem ott voltál, hanem máshol vagy magándokinál.
Olyat meg nem szoktak kérdezni, hogy eddig honnan szerezted a fogamzásgátlót.
3/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm.
2015. febr. 12. 10:08
4/9 anonim válasza:
Ha nem csak egy dokinak van ott rendelése, akkor olyanhoz menj, akinél még nem voltál (az biztos
nem fog tenni megjegyzést) -
5/9 anonim válasza:
Meg két év nem olyan nagy idő
Nem fognak beszólni
6/9 anonim válasza:
Dehogyis szólnak be, mi köze hozzá?
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tényleg nem volt semmi probléma. :)
2015. febr. 16. 22:46
8/9 anonim válasza:
Milyen orvosnál voltál? SzTK, vagy magán? Férfi, vagy nő?
9/9 A kérdező kommentje:
Sztk rendelésen voltam most, férfi volt, de eddig is férfi orvosaim voltak.
2015. febr. 24. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!