Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyszerűen nem merem felhívni...

Egyszerűen nem merem felhívni a nőgyógyászt időpontkérés miatt, már a gyomrom is görcsbe rándul, ha arra gondolok, hogy oda kell mennem. Mit mondjak neki a telefonba? Igazából roppant önbizalom-hiányos vagyok, de aktuális lenne egy rákszűrés.24/L

Figyelt kérdés
2015. febr. 11. 14:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
"Jónapot kívánok! Kovács Bözsike vagyok. Időpontot szeretnék kérni rákszűrésre."
2015. febr. 11. 14:38
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
Női nőgyógyászhoz mész? Nem lennél nyugodtabb, ha egy nő vizsgálna? Magándoki szóba jöhet?
2015. febr. 11. 14:43
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

Azért egy orvosi vizsgálathoz nem sok önbizalom kell, nem randizni mész.

De ha ennyire félsz 24 évesen egy orvosi vizsgálattól,akkor egy emelettel lejjebb a pszichológushoz is érdemes lenne bekopogni

2015. febr. 11. 14:44
 4/14 A kérdező kommentje:

Férfi és magánrendelés. Igen, tudom, hogy nem vagyok normális, de az új dolgoktól mindig félek. És ettől nagyon be vagyok parázva, inkább egy foghúzás.

Tehát ha felhívom, csak annyit mondjak neki, hogy ki vagyok és hogy rákszűrés ügyében keresem. Erre mit fog mondani?

2015. febr. 11. 14:52
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégegyszer megkérdezi a nevedet, és ad időpontot. Lehet, hogy nem is a doki, hanem az asszisztense veszi fel a telefont. Ne félj, túl leszel rajta.
2015. febr. 11. 14:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csak annyit mondj, hogy ki vagy és rákszűrésre kérsz időpontot, szerintem a nővér fogja felvenni és ő ad majd időpontot is.
2015. febr. 11. 15:02
 7/14 anonim ***** válasza:
77%
A dokimhoz évek óta járok, szültem is nála, végtelenülkedves, aranyos, mégis utálom felhívni. Mondjuk én menni is utálok hozzá, de a kényszer nagy úr. Nekem a kolléganőim elégelték meg terhesség alatt, hogy mennyit idegeskedek egy hívás miatt, így ők szokták felhívni, mintha én lennék.
2015. febr. 11. 20:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor bővebben.

-Jónapot kívánok! Kovács Bözsike vagyok. Időpontot szeretnék kérni rákszűrésre.

- Jónapot kívánok! 10-e szerda 9:15 megfelel?

-Igen.

- Legyen szíves a nevét még egyszer.

- Kovács Bözsike.

- Rendben, akkor szerda 9:15.

- Köszönöm. Viszhall.

- Viszhall.

Na. Szedd össze magad. Ejjjj.... :)

2015. febr. 11. 21:14
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Mindenképpen női orvoshoz mennék a helyedben, biztosan könnyebben viselnéd a "megpróbáltatásokat", mint egy férfi elött.
2015. febr. 13. 15:42
 10/14 A kérdező kommentje:
Unalmas ez a női orvos-os duma. Nem az orvos nemével van baj.
2015. febr. 13. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!