Mikor kell először elmenni nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és még sosem voltam. És még szűz vagyok. Félek , hogy a nőgyógyász furcsán fog nézni rám emiatt. Meg , hogy kérdezgetni fogja , hogy hogyhogy még az vagyok.2015. febr. 10. 01:11
11/13 anonim válasza:
Szerintem így rákszűrést nem csinálnak.
Anno engem a végbelemen keresztül vizsgáltak meg.
12/13 anonim válasza:
Szűzeknek 23 éves koruk körül illik a "nagykönyv" szerint először szűrésre menni.
Normális családban felnőtt, rendes nevelésben részesült lányoknak ez a természetes és nem a 14-16 éves korban elvesztett szüzesség!
Valami problémád van, ami miatt menned kellene nőgyógyászhoz?
Első alkalommal mindenképpen női orvost keress.
13/13 anonim válasza:
Nem ezért vagy azért, de abból baj nem lehet, ha elmész vizsgálatra! Azok a lányok, akik még nem élnek szexuális életet, fogékonyabbak is a különböző fertőzésekkel szemben. És némelyik látens, szóval évekig nem érzed a tüneteit, pedig akár egy uszodában is összeszedhetsz ilyesmit! Nekem gyerekkoromban volt, kb hat évesen. Szóval, én büszke vagyok rád, hogy felelősségteljesen gondolkodsz! Vannak olyan emberek is, akik felnőttként még életükben nem jártak fogorvosnál sem, vagy laborvizsgálaton, pedig ezeket is illene évente elvégeztetni, hogy megbizonyosodj róla, minden rendben. Ha pedig valami nem tökéletes, még korai stádiumban könnyebb kezelni, többnyire. Voltál azóta? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!