Miféle folyásom lehet?
Figyelt kérdés
Kaptam egy húgyúti fertőzést. Erre kaptam 10 napos antibiotikum kúrát. Ettől kaptam egy hüvelygombát. Erre kaptam 2 hétnyi Betadine hüvelykúpot. Az antibiotikumot kb. egy hete fejeztem be, az utolsó kúpot tegnap használtam el. Mindezt Nuvaring mellett tettem. A doki azt mondta a zinnat csökkenti a nuvaring hatását de a menstruációmra nem fog hatni. Reggel óta élénkpiros lekvár állagú folyásom van, de a Nuvaring még bent van és a hasam is görcsöl ami nálam menszesz legelején normális, de maga a folyás teljesen más mint a menstruációm. Akkor ez mégis mi a fene és mit csináljak vele?2015. febr. 9. 21:32
1/2 anonim válasza:
Valószínüleg a gyógyszer kicsit hatott a mensidre,nem biztos hogy baj lesz tőle,különben mondta volna az orvos hogy nem szedheted ezt és ezt egyidőben.
2/2 A kérdező kommentje:
A háziorvos azt mondta ugyanúgy fog hatni a menszire antibiotikum mellett, tegnap elmentem a nőgyógyászomhoz aki megnyugtatott hogy megmaradok, csak mégsem hatott és ez megvonásos vérzés.
2015. febr. 11. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!