Sárgás, büdös folyás! Már meg kellett volna jönnie a mensimnek, de nem jött meg. Terhes lennék?
Lassan 2 hete ilyen sárgás, büdi folyásom van. Néha viszket a szeméremajkaknál a bőr és amikor pisilet utána kicsit mintha égne és egy darabig vizelési ingert érzek utána. 2 napja késik a havim. Tudom, késhet ennyit. Igazából a hasam is fájdogál néha meg a mellem is feszül ahogy szokott, de megjönni nem nagyon akar. Szerintetek mi ez? Ha valakinek gombás fertőzése van akkor kimaradhat a havija? Lehet, hogy ez valami komoly baj?
Kérlek segítsetek, köszi!
Egyetértek az utolsó válaszolóval, sem a sárga szín, sem a büdös folyás nem utal a gombára. Ettől persze lehet az, de hogyha elkezdi magát Canestennel kezelgetni, várja a csodát, és mégsem az, addigra 1. súlyosbodhat a gyulladás, 2. kidob egy csomó pénzt fölöslegesen (mert azért a Canesten nem olyan olcsó).
Ha azt mondaná, hogy fehéres-sárgás, túrós a folyása, és viszket, akkor mondanám én is, hogy próbálja ki a Canestent, de így egyáltalán nem javaslom. Kérdező, a te érdekedben, menj el orvoshoz.
Nem gomba! Illetve ha igen, akkor mindenféleképpen kevert fertőzés!
Mint ahogy az előttem lévők is írták, ezek egyáltalán nem a gomba tünetei.
Én rögtön a trichomonasra gondoltam, de mivel nem írtad hogy habos-e az a folyás, így nem tudom, mert az is jellegzetes tünete. Ez valószínűleg bakteriális, csak az tud sárgás folyást okozni. ORVOS! Időpont nélkül is fogadnak, ha végig várod a sort!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!