Mit tegyek? Nagyon sok a fehérfolyásom!
Figyelt kérdés
Amikor felébredtem éreztem hogy lent nedves és valami van. Kimentem wcre és egy jó vastag vonal friss (még ragadó) fehérfolyás,és nagyon sok nyálkás folyás! Mit tegyek? már bugyit kellett cserélni.2015. febr. 8. 09:03
1/5 A kérdező kommentje:
És miért van? 11/L
2015. febr. 8. 09:04
2/5 anonim válasza:
Gondolom még nem menstruálsz. Talán hamarosan meg akar jönni, valószínűleg hormonális dolog lehet. Mensi előtt gyakran van erős fehérfolyás. Ha nincs panaszod (nem fáj,nem viszket, nincs kellemetlen szaga) akkor nincs mit tenni,várni kell,hogy megjöjjön. Vannak jó tisztasági betétek, használd. És vegyél intim törlőkendőt a suliba, esetleg váltás betétet, és ha nagyon kellemetlen, akkor szünetben cseréld ki és tisztítsd meg magad. Úgy elviselhetőbb. Sajnos valakinek több van az átlagnál, én is ilyen voltam, de nekem el sem múlt, 26 évesen még mindig sok a folyásom. Nőgyógyászhoz rendszeresen járok, tehát nem betegség. Alkati dolog. :/
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2015. febr. 8. 09:14
4/5 anonim válasza:
Ez tisztulás és természetes . Enyhíteni tudod rostos nyers dolgok méz , melasz sok folyadék fogyasztásával , cukor fehér liszt és egészségtelen ételek - italok kerülésével .
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg normális fehérfolyásez, ha más tüneted nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!