Szerintetek is meg fog jönni? (első)
Figyelt kérdés
Január 2 óta van nyúlós ragacsos nyálkás folyasom, a fehérfolyasom január 25-29ig nagyon sok volt, alhasam szokott fájni néha, és ma voltam aerobikon, tok sokan voltak és ettől nagyon elment a kedvem, nem akartam csinálni, stb... Szerintetek meg fog jönni?
11L
2015. febr. 4. 21:12
2/8 anonim válasza:
Hamarosan megjon,de mar 3szor kiirtad,nem tudunk mast irni ra :)
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat:)
2015. febr. 5. 06:42
4/8 anonim válasza:
Értem én, hogy Téged ez érdekel, de a magyar és a matek, valamint a haverok helyett ne ez járjon a fejedben. Majd megjön. Addig meg nyugi.
5/8 anonim válasza:
Nekem is ezek a tünetek voltak a menstruáció elött. A különbség az hogy nekem fél évig tartottak ezek a tünetek néha erősödve, néha gyengülve, néha teljesen elálltak pár napra majd megint voltak éss csak utána jött meg. 14/L
Ui.: melyik hónap hányadik napján születtél, ha szabad kérdeznem?
6/8 A kérdező kommentje:
Május 27
2015. febr. 6. 06:36
7/8 anonim válasza:
a folyás után általában fél év eltelik az elsőig, úgyhogy ne örülj, még sok van
8/8 anonim válasza:
Nekem évek teltek el folyás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!