A hüvelyben a méhnyaknak középtájt kellene lennie?
Figyelt kérdés
Sziasztok, talán buta a kérdés, de kicsit megijedtem, mert a méhnyakamat tanulmányozgatva sajnos arra a megállapításra jutottam, hogy nekem egyértelműen nem középen van, hanem fentről, de a jobb oldalról "nyúlik be". Nem tudom ez normális-e, ezáltal abszolút nem szimmetikus a hüvelyem belseje, ha körbejáratom az ujjam, akkor tök egyértelműen érezhető, hogy bal oldalt illetve középen nincs "semmi", csak a hüvelyen fala, majd mikor átérek a bal oldalra, akkor hirtelen ott van a méhnyakam... Igazából az érdekelne, hogy ennek nem középen kellene lennie? Aggódjak, vagy normális, másnak is oldalt található a méhnyak?2015. febr. 3. 16:49
1/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, mármint ha átérek a jobb oldalra. Kicsit már én is belezavarodtam, de a lényeg, hogy abszolút nincs középen.
2015. febr. 3. 16:50
2/5 anonim válasza:
Nem kell középen lennie, de az esetek többségében ott van.
3/5 anonim válasza:
Nekem sem teljesen középen van -
5/5 anonim válasza:
Meg nem is teljesen egyenes, hanem hajlott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!