Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem jött meg. Miért lehet...

Még nem jött meg. Miért lehet ez? (15)

Figyelt kérdés
májusban leszek 16 és a mai sulis vizsgálaton azt mondták, hogy ha addig nem jön meg el kell mennem a tini ambulanciára...
2010. febr. 9. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, lehet, hogy semmi komoly. Valóban el kell menned kivizsgálásra, de ez nem jelenti automatikusan, h baj van, csak annyit, hogy megvan a lehetősége.

Előfordul ilyesmi, lehet, hogy későn érő típus vagy, de az is lehet, hogy hormonokra lesz szükséged, nem vészes, szóval egyáltalán nem biztos, hogy nagy a baj, sőt az se biztos, ha baj van. :)

2010. febr. 9. 19:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet attól, ha túl sovány vagy. Ez főleg tornászlányoknál fordul elő könnyen. :-) Meg sajnos anorexiásoknál is. Kell valamennyi zsír a dologhoz.
2010. febr. 9. 19:01
 3/8 A kérdező kommentje:

hát igen.....

45kg 175 cm-re :S

Pedig eszem, szerintetek mitől lehet jó gyorsan hízni?

2010. febr. 9. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:

amúgy hogyan vizsgálnának meg?

a védőnő azt mondta, hogy esetleg ultrahang.

2010. febr. 9. 19:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Én 11 évesen voltam először nőgyógyásznál, nem volt egy sétagalopp, de igazából nem is fájt, meg semmi, csak épp nem volt kellemes. Gondolom nődokihoz is el fognak küldeni, aki megultrahangoz, valószínűleg váladékot is vesz és elküldi tesztre, aminek ált. 2 hét alatt van eredménye. Az egész inkább ijesztő és kellemetlen, mint fájdalmas. Viszont segít. :)
2010. febr. 9. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
remélem váladékot nem vesz :)
2010. febr. 9. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
19:01 vagyok. Muszáj lenne híznod, bár konyhatanácsot nem tudok adni. Én például most már mindentől hízom sajnos. :-) (43/F) De ennyi idősen meg még semmitől. Az van, hogy a szervezeted úgy "gondolkodik", hogy csak akkor vállal gyereket, ha van miből kihordani. Ha csak annyi anyag (főleg zsír) van benned, ami az önfenntartáshoz éppen elég, de egy kisbaba kihordásához már nem, akkor nem vállalja, és akkor a mensi is fölösleges. Viszont ez hosszú távon károsíthatja a szaporítórendszeredet, és szélsőséges esetben meddőséghez vezethet, ezért akarnak kivizsgálni. Persze nem biztos, hogy ez a valódi ok, ezt az orvosnak kell megmondania, de egy lehetséges és elég valószínű magyarázat.
2010. febr. 9. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínű helyett inkább hihetőt kellett volna írnom, az kevésbé ijesztő. :-) Az is lehet, hogy nincs semmi baj, és akkor meg azért jó orvoshoz menni, hogy megnyugtasson.
2010. febr. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!