Milyen kérdéseket tesz fel egy nő gyógyász? Szerintetek anyukámmal menjek vagy magamba? Hogyan vizsgálja a szűzeket? :D
miért mennél anyukáddal?? jó, ha 14 alatti vagy, akkor igen, de gondolom már fölötte.
tőlem mindig azt kérdezik először kivétel nélkül, (mert többnél is voltam már), hogy mi a panasza? megmondod neki, hogy mi, vagy ha nincs semmi probléma, akkor elmondod, hogy mi célból jöttél.
meg szokták még kérdezni az utolsó menstruációd időpontját. ilyenkor konkrét dátumot mondj, ne azt, hogy 2 hete kedden. :D
én mikor szűz voltam, és mentem tablettát íratni, akkor is hüvelyen keresztül vizsgált meg, kicsit csalódott voltam, mert a tinimagazinokban azt olvastam, hogy ilyenkor nem nyúlnak be a dokik, hanem a végbélen keresztül vizsgálnak. na, mindegy, végülis lehet, hogy jobban jártam így, mintha máshova nyúlt volna. :D
berakta egy ujját, tapogatta a hasamat közben, ennyi. elküldött vérvételre, meg azt hiszem, kenetmintát is vett, de nem rakta belém csak a "hurkapálcát", a kacsát (hüvelytágító) természetesen nem.
Ha elég bátorságot érzel magadban, akkor mehetsz egyedül is, vagy megkérheted őt, hogy várjon meg kint a váróban. De ha neked biztonságot ad, hogy ott van veled, és nincsenek titkaid, akkor be is viheted.
Ha szűz vagy, akkor a végbélnyílásodon keresztül végzi el a vizsgálatot, a szűzhártyádnak nem lesz semmi baja.
szerintem nem küldte el olyan részletes vizsgálatra a kenetet, hogy rákszűrés és hasonlók, csak úgy általánosan, hogy nincs-e valamilyen fertőzésem, és nagyon is jól tette, hogy ilyen lelkiismeretes volt, mert volt egy enyhe bakteriális fertőzésem, pedig nem is volt tünete.
mondta, hogy ha így vesztettem volna el a szüzességem, hogy ez nincs kikezelve, akkor biztos, hogy jobban fájt volna, mert irritált volt eleve a hüvelyem nyálkahártyája.
Ha te szeretned, akkor mehetsz anyukaddal is.
Meg fogja kerdezni az utolso menszid idopontjat, es azt is, hogy mi a panaszod.
Azt pedig majd o donti el, hogy hogyan vizsgal vegbelnyilason, vagy huvelyen keresztul.
nahát, nahát, kérdező, elmehettél volna már eddig is!
nem híztál meg vagy fogytál le drasztikusan? mert akár attól is lehet.
Azt,hogy milyen kérdéseket tesz fel az előttem válaszolók már megírták.
Ha félsz mehetsz anyukáddal ő majd kinnt megvár.De ha nyugodtabb vagy ha veled van be is mehet szerintem nem ciki!
Első nőgyógyászati vizsgálatoknál velem is bejött anyukám (15 éves koromtól)
Egy jó pár éve már nem jön be de ha a férjem nem tud elkísérni ő mindenhova jön velem és kinnt megvár.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!