Félek elmenni nőgyógyászhoz a testi hibáim miatt, mivel volt már egy negatív visszajelzésem. Más is járt már hasonló cipőben?
Érzékeny bőrű vagyok és nagyon szőrös, ezért szinte lehetetlen az altestem szőrtelenítése. A gyantától és a borotvától is kipattogzik a bőröm, a szőrtüszőim pedig durván begyulladnak, ezért általában csak rövidre vágom a szeméremszőrzetem. Emiatt viszont szégyellek elmenni nőgyógyászhoz. Viszont már nagyon időszerű lenne megvizsgáltatnom magam, de egyszerűen képtelen vagyok elmenni.
Csak egy kis megnyugtatást kérnék. Van valakinek hasonló problémája? Hogy küzdötte ezt le?
Köszönöm a sok pozitív választ és megerősítést :) Megnyugodtam.
Dunakeszi és környékén keresek nőgyógyászt... még Budapest is szóba jöhet! De sehol nem találtam a közelben női nőgyógyászt, csak magán praxisban :(
dr.Szőczei Beáta!
Nagyon rendes,kedves doktornő!
Magánrendelése a Moszkva közelében van,de a Józsefvárosi sztk-ban is van rendelése
Mátyásföldön rendel dr.Kovács Réka
Nagyon rendes,aranyos!
Dr. Szigeti Zsanett
szülész-nőgyógyász, klinikai genetikus
Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!