Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek elmenni nőgyógyászhoz a...

Félek elmenni nőgyógyászhoz a testi hibáim miatt, mivel volt már egy negatív visszajelzésem. Más is járt már hasonló cipőben?

Figyelt kérdés

Érzékeny bőrű vagyok és nagyon szőrös, ezért szinte lehetetlen az altestem szőrtelenítése. A gyantától és a borotvától is kipattogzik a bőröm, a szőrtüszőim pedig durván begyulladnak, ezért általában csak rövidre vágom a szeméremszőrzetem. Emiatt viszont szégyellek elmenni nőgyógyászhoz. Viszont már nagyon időszerű lenne megvizsgáltatnom magam, de egyszerűen képtelen vagyok elmenni.

Csak egy kis megnyugtatást kérnék. Van valakinek hasonló problémája? Hogy küzdötte ezt le?

2015. jan. 30. 09:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én pont ma voltam dokinál. Nem írtad, h hol laksz, ha Nyíregyen vagy környékén, tudok ajánlani nagyon jó női nőgyógyászt. Amúgy én se szedem le mindig a szőrt, pláne doki előtt, mert gyakran felölmik, és ha odamennék kipattozott s*ggel, lehet nézne:) Ezért én is csak lenyírom, látott már így párszor. Egyszer sem szólt még, hogy hogy nézek ki :D
2015. jan. 30. 16:48
 12/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok pozitív választ és megerősítést :) Megnyugodtam.

Dunakeszi és környékén keresek nőgyógyászt... még Budapest is szóba jöhet! De sehol nem találtam a közelben női nőgyógyászt, csak magán praxisban :(

2015. jan. 30. 18:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: próbáld meg fórumokon, tapasztalatok, vélemények alapján. Amúgy sztem ha kicsit is megteheted, inkább magánba menj.Errefelé 10 000 körül van egy rákszűrés, de sokkal másabb a hangulat is,mint az sztk-ban :)
2015. jan. 30. 20:53
 14/15 anonim ***** válasza:
Írtam privátban.
2015. jan. 31. 16:27
 15/15 anonim ***** válasza:

dr.Szőczei Beáta!

Nagyon rendes,kedves doktornő!

Magánrendelése a Moszkva közelében van,de a Józsefvárosi sztk-ban is van rendelése

Mátyásföldön rendel dr.Kovács Réka

Nagyon rendes,aranyos!

Dr. Szigeti Zsanett

szülész-nőgyógyász, klinikai genetikus

Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján dolgozik.

2015. febr. 1. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!