Valaki már használt joghurtos-teafaolajos tampont?
Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy jó.. azonban nem értem a joghurt hogy fog kijönni belőlem, mert még szűz vagyok.
Merjem használni? Tapasztalatok?
2015. jan. 29. 16:21
1/3 anonim válasza:
Vegyél inkább készen teafaolajos probiotikumos hüvelykúpot, esetleg borax glicerint. Tudok írni privátban hüvelykúp készítéshez összetevőket, de az sem jön ki olcsóbbra, mint a patikai készítmények.
2/3 anonim válasza:
Csak NATUR Yoghurt jöhet szóba. Nekem bevált, preventív jelleggel.
3/3 anonim válasza:
Én nőgyógyásztól hallottam, hogy az ilyen házi készítésű joghurtos és akármilyen tampontokat nem igazán kéne használni. Igaz hogy van benne tejsav baktérium de nem teljesen olyan mint amire neked lenne szükséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!