Mtől lehet ilyen fehér folyásom?
Figyelt kérdés
párommal szeretkeztünk az elmúlt hetekben, új féle óvszert próbáltunk ki, utána észre vettem, hogy csupa fehér vagyok (nem szakadt ki a gumi, ez belőlem jött, folyás féle) most is előjött, ahogy ültem itthon a wc-n. mitől lehet ez?2015. jan. 22. 23:06
1/3 joker911 válasza:
Ameddig a hüvelyi folyás mérsékelt, nem viszket, nem hat ingerlően és nem kellemetlen szagú, valószínűleg élettani és szükséges is.
Tudni kell, hogy bőségesebb hüvelyi folyás keletkezik magasabb ösztrogénszint (pl. fogamzásgátló-szedés), stressz és nemi izgalom hatására
de itt egy oldal itt olvasd el
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, párommal azon izgulunk nehogy terhesség legyen, mert még nem állunk készen rá. (ovulálni tegnaptól ovulálok, de tegnap is csak óvszerrel közösültünk)
2015. jan. 22. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!