Normális, hogy 15 évesen 145 centi vagyok?
Figyelt kérdés
igazából idén már 16 leszek.. de nagyon alacsony vagyok. Szóval szerintetek ez normális, vagy lehet valami betegség?2015. jan. 20. 21:44
2/7 anonim válasza:
Szülők, nagyszülők milyen magasak?
3/7 anonim válasza:
Nagy (kis :/) pacsi! 146 cm, 17 leszek, az orvos szerint nem növök tovább. Remélem, te igen.
4/7 A kérdező kommentje:
lány vagyok..:) anyukám, és apukám is 163 centi körül van ..
jaaj kedves utolsó, akkor mi legalább megértjük egymást, senkit sem ismerek aki rajtam kívül még ilyen alacsony, szoval bárkinek mondom, nem értik meg..:(((
2015. jan. 21. 15:34
5/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs a testmagasságoddal. :)
Sok alacsony fiú van (köztük én is) akik az alacsony lányokat keresik. Szóval nem hiszem hogy problémád lesz a társkeresésben emiatt :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem normalis!!!
én 10 évesen 150 voltam
7/7 anonim válasza:
Nem gáz. Annyira jó látni hogy nem vagyok egyedül én 14/L vagyok és 148 cm. Mindig ezzel zaklattak de ezen egy magas sarkú könnyen segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!