Vesehomokot lehet látni a vizeletben szabad szemmel?
Figyelt kérdés
99%-ban biztos vagyok benne, hogy ez a gond, szóval jelenleg kizárt hogy más legyen. De mire időpontot kapok, és lehet nemis látják ultrahangon gondoltam utánaérdeklődök.
Szóval a vizeletben láttam ilyen apró pici tűhegyni pontokat "úszkálni" özön sokat, egy nagyobb darab volt, ami hát mondjuk 3 tűhegyni volt, szóval max fél mili, de még lehet így is sokat mondtam. Elképzelhető hogy ez mind mind vesehomok? A vizelet normál esetben tiszta ugye?
2015. jan. 20. 18:58
1/3 anonim válasza:
A vesehomok nem úszkál, hanem lesüllyed, és valóban olyan, mint homok.Ilyenkor üvegbe, bilibe, kell pisilni, ott látható. És látja az ultrahang, menjél, mert lehet, hogy kő is van.
2/3 A kérdező kommentje:
Vödörbe pisiltem, és mivel rögtön utána néztem, így a tetején láttam. De hagyok ott akkor, és kíváncsi vagyok lesüllyed-e.
2015. jan. 20. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!