Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vesehomokot lehet látni a...

Vesehomokot lehet látni a vizeletben szabad szemmel?

Figyelt kérdés

99%-ban biztos vagyok benne, hogy ez a gond, szóval jelenleg kizárt hogy más legyen. De mire időpontot kapok, és lehet nemis látják ultrahangon gondoltam utánaérdeklődök.

Szóval a vizeletben láttam ilyen apró pici tűhegyni pontokat "úszkálni" özön sokat, egy nagyobb darab volt, ami hát mondjuk 3 tűhegyni volt, szóval max fél mili, de még lehet így is sokat mondtam. Elképzelhető hogy ez mind mind vesehomok? A vizelet normál esetben tiszta ugye?

2015. jan. 20. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:
A vesehomok nem úszkál, hanem lesüllyed, és valóban olyan, mint homok.Ilyenkor üvegbe, bilibe, kell pisilni, ott látható. És látja az ultrahang, menjél, mert lehet, hogy kő is van.
2015. jan. 20. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Vödörbe pisiltem, és mivel rögtön utána néztem, így a tetején láttam. De hagyok ott akkor, és kíváncsi vagyok lesüllyed-e.
2015. jan. 20. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a tetején van, az nem homok.
2015. jan. 21. 06:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!