Udv! Velemenyt szeretnek kerni tobbi lent?
21 evea vagyok diam 6 honapos 3 honapos kora ota nem azoptatom (volt tej rendesen :) ) mivel epeko mutetem volt illetve tudogyulladasom es a gyogyszerek miatt elszokott tole. De meg nagyon kicsi tej van benne a mellembe. Par napja a bal oldali mellem nagyom enyhen faj hozzateszem a fiam mindig megrugdosa pelenkazas kozben
Nagyon felek hogy melllrakom lehet egyaltalan lehetaeges? Felhivtuk a magan nogyogyaszunk es emlo ultrahangra kuldott . De felek picit kerlek mondjatok velemenyt amih nincs csomo aellembe illtve a kozepen van mind kettonek de az sztem normalis nem ( mindig volt)
Tudtommal magával a szoptatással is csökkentetted a mellrák kockázatát!
Nyilván, a tejnek el kell apadni - ez természetes.
Az, hogy ha a babád véletlenül mellbe rúg és fáj, az nem jelenti azt, hogy van valami bajod!!!
Az viszont bölcs döntés, hogy elmész ultrahangra - legalább megnyugszol, és nem idegesíted magad feleslegesen!
Nem kell felni
a legjobb az ha megnyugodsz
ha szoptattod a gyermeked az jot tesz mert csokkenti annak az eselyet hogy emlorakod legyen, de semmit sem art ha elmesz ;)
a legfontosabb hogy legyel nyogodt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!