Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szoros a hasam es a melkasom...

C.kamilla kérdése:

Szoros a hasam es a melkasom is mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szegyellem mar magam mert vekony es viszonylag csinos lany vagyok de szoros a hasam.. eleg lathatoan, a mellem is.. 17 eves vagyok. Voltam nogyogyasznal es mondtam mar neki hogy ez normalis e? Aztmondta persze. Kerdeztem mit csinaljak de azmondta hogy nemkell vele semmit. Na de ez tenyleg mar durva ha engem zavar akkor tenyleg mit kene? Nem fogom gyantazgatni meg vegleges szortelenites stb. A hajam sem sotet annyira hogy arra lehessen fogni h a szorzet is eros es sotet miatta. Standolni se merek bikinibe mert a baratomnak nem szoros ennyire .

ha visszamegyek az orvoshoz akkor mit mondjak hogy tenyleg foglalkozzon a dologgal es tortenjen valami? Eleg felenk vagyok.

2015. jan. 15. 16:23
 1/8 anonim válasza:
Szőrteleníts...
2015. jan. 15. 16:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Leirtam hogy nem fogok es nem is akarok
2015. jan. 15. 16:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Festesd be szőkére.
2015. jan. 15. 16:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát ami kinőtt az már ott is marad sajnos. Furcsállom, hogy nem küldött el hormonvizsgálatra, ott biztos többet megtudnál erről, és esetleg felírnak valamit.
2015. jan. 15. 16:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Zavar, hogy ott van, de nem vagy hajlandó eltávolítani. Akkor itt vége is van a sztorinak.

Fetrengj a bánatodban nyugodtan tovább.

2015. jan. 15. 16:42
 6/8 anonim ***** válasza:
És máshol sem szőrtelenítesz? Mert azért hónalj, láb, bikinivonal igencsak alap, hogy szőrtelenítve legyen. Az ha a hasadon van egy kis csíkban szőr, az még nem kóros, én le szoktam borotválni, nekem ott csak néhány szőrszál van. A mellbimbó udvar körül is szinte minden nőnek nő néhány szál, én ezeket csipesszel szedem ki. De ha neked full szőrös a mellkasod és a hasad, akkor azonnal menj hormonvizsgálatra, azt minél hamarabb kezelni kell, a végén még nem lehet gyereked. Sok nődoki inkompetens hülye, aki egyáltalán nem végzi jól a munkáját, menj másikhoz.
2015. jan. 15. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! köszi a rendes választ, mindenhol máshol szoktam szőrteleníteni nem vagyok igénytelen. a hasamon csupán azért nem mert én arra gondolok hogy ez valami hormonális probléma és nem akarom hogy megerősödjön hanem ha úgy van szedni valami gyógyszert..
2015. jan. 15. 17:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor gyorsan másik nődoki és mondd meg neki, hogy hormonproblémára gyanakodsz és aggódsz. Ne hagyd magad lerázni!
2015. jan. 15. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!