Ha enyhén fáj a vesém, és sötétebb a vizeletem (sok a vörösvértest benne, pont a héten voltam vérvételen), akkor az mire utalhat?
Figyelt kérdés
Lehet vesekő vagy vesegyulladás, felfázás? kell szedni valamit vagy elmúlhat magától? Természetes gyógymód van rá?2010. febr. 6. 21:13
1/3 anonim válasza:
Pont ilyen problémám van nekem is, de én kaptam rá antibiotikumot! A sok vörösvértest annyit jelent vér van benne. Nem értem miért nem írtak rá antibiotikumot!Felfázás okozhatja!
2/3 A kérdező kommentje:
Elküldött a háziorvosom UH-ra, csak oda 3 hét múlva adnak időpontot, a vesém csak ma kezdett el fájni. Antibiotikumot nem szedhetek a szoptatás miatt. Bár felírt valami Cedaxot hogy ezt szedhetem, ha nem csökken egy hét múlva a vörösvértest-szám. És Neked akkor felfázás vagy mi volt?
2010. febr. 6. 21:46
3/3 anonim válasza:
Azért, mert az első válaszoló antibiotikumot kapott, még nem biztos, hogy hasonló tünetekre mindenkinek azt kell kapnia. Ha ez ilyen egyszerű lenne, nem kéne hat évig egyetemre járnia egy orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!