Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet kék eres a mellem?...

Mitől lehet kék eres a mellem? 15/L.

Figyelt kérdés
Mitől lehet kék eres a mellem? Mit lehet vele csinálni? Nagyon zavar. Utálom a mellem, mert elég nagy a mellbimbóm meg ugye a kék erek is. Ja meg egy kicsit lóg is, de elkezdtem edzeni mellre, hátha az hat valamennyire. Na de mit csináljak hogy ne legyen eres? Egy kicsit hiztam is, de már régebben is ilyen volt. Ja és még mielőtt valaki irná, nem vagyok terhes.

2015. jan. 14. 14:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A mell ilyen. Érzékeny területe a testnek, érzékeny, vékonyabb bőrrel, így normális, hogy eres. Egyéni adottság, nem tudsz változtatni rajta. Tornával pedig biztosan nem tudod a melled feljebb ügyeskedni, mert a melledben nincs izom, csak zsírszövet.
2015. jan. 14. 14:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Sokaknak nem csak a mellük kék eres, a nőknek alapból vékonyabb a bőrük és közöttük is van akinek meglátszanak emiatt az erek... Ezzel nagyon nem tudsz mit csinálni tudtommal. Főleg a nagyon fehér bőrű nőknél látszik jobban.
2015. jan. 14. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, erről a fehér bőr témáról jut eszembe, hogy kis barnítással javíthatsz a dolgon, ha eltüntetni nem is lehet az ereidet.
2015. jan. 14. 14:27
 4/6 anonim válasza:
Egyél sok sárgarépát vagy vegyél karotta olajat (napi egy mokkáskanállal kell megenni) és ettől sötétebb lesz a bőröd. Nem látszik úgy az ér. De nekem az izmaim tűntek el és akkor látszott át jobban a bőrömön az ér. Még a tenyeremen is átlátszik, pedig régen amíg izmosabb voltam egyáltalán nem látszott.
2015. jan. 14. 14:30
 5/6 anonim válasza:

Nekem is nagyon vékony a bőröm, nekem is átlátszódnak az ereim. Ez sajnos ilyen :) Később, ahogy öregszel, és edződik, vastagszik a bőr, valamelyest halványodni fog, de végleg sosem fog eltűnni.

A lógást a bőröd típusa befolyásolja, nem a mellizmod (a mellizom a zsírszövet alatt van, semmi hatása sincs rá). Ha nem akarod, hogy még jobban ereszkedjen a melled, használj erős, jó tartású melltartókat, kerüld az ugrálós sportokat (pl. kangoo). De túl sokat ezen se lehet segíteni.

2015. jan. 14. 14:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jan. 14. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!