Miért lehet hüvelyi vérzésem az edzéstől? (lent)
Már voltam nőgyógyásznál, neki is mondtam, hogy ha tornázok szoktam vérezni, de azt mondta ez normális, csak azért van, mert ilyen vérzés előfordulhat két havibaj között, nincs semmi gond. Egyébként meg is vizsgált, rákszűrés is volt, szóval olyan "alapcsomag". Egyébként magánrendelésről van szó, nem sztk-s.
Ez volt max pár hónapja. De most újra elkezdtem mozogni (kardió) és nem terhelem túl magam, annyit csinálok, amennyi jól esik, ha úgy érzem nehéz, akkor lazábbra is veszem a tempót, tehát ezzel semmi baj. Viszont érzem közben, hogy lent van valami enyhe folyás. A szivárgás pedig egy egész napig eltart.
Ez ha normális, ha nem, borzasztóan zavaró, mert hiába akarok én mozogni, ha egyszer közbeszól a p..ám. Már elnézést, de elképesztően zavaró és bosszantó, főleg úgy, hogy a nőgyógyász rám hagyta, hogy nincs ezzel semmi baj, magánrendelésen!
Tanácsok, tapasztalatok? Valamit csak lehet ellene tenni... ugye? A mozgás fontos része az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!