Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért lehet hüvelyi vérzésem...

Miért lehet hüvelyi vérzésem az edzéstől? (lent)

Figyelt kérdés

Már voltam nőgyógyásznál, neki is mondtam, hogy ha tornázok szoktam vérezni, de azt mondta ez normális, csak azért van, mert ilyen vérzés előfordulhat két havibaj között, nincs semmi gond. Egyébként meg is vizsgált, rákszűrés is volt, szóval olyan "alapcsomag". Egyébként magánrendelésről van szó, nem sztk-s.

Ez volt max pár hónapja. De most újra elkezdtem mozogni (kardió) és nem terhelem túl magam, annyit csinálok, amennyi jól esik, ha úgy érzem nehéz, akkor lazábbra is veszem a tempót, tehát ezzel semmi baj. Viszont érzem közben, hogy lent van valami enyhe folyás. A szivárgás pedig egy egész napig eltart.

Ez ha normális, ha nem, borzasztóan zavaró, mert hiába akarok én mozogni, ha egyszer közbeszól a p..ám. Már elnézést, de elképesztően zavaró és bosszantó, főleg úgy, hogy a nőgyógyász rám hagyta, hogy nincs ezzel semmi baj, magánrendelésen!

Tanácsok, tapasztalatok? Valamit csak lehet ellene tenni... ugye? A mozgás fontos része az életemnek.

2015. jan. 13. 18:39
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként ha számít valamit ez nem "tiszta vér", hanem átlátszó váladékkal kevert, de arányokban nézve általában több vérrel.
2015. jan. 13. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Gyulladástól is lehet. Másik orvoshoz menj el a problémáddal.
2015. jan. 13. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Most próbáld meg az sztk-s dokival. Mindenesetre én nem tartom teljesen normális dolognak, mert a feleségem NB I es röplabdás volt, napi kimerítő edzéssel, hétvégén meccsel, de ilyesmiről soha sem esett szó, pedig kislány kora óta ismerjük egymást.
2015. jan. 13. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem kivették a méhemet, a napokban ugyanez volt a problémám. Mikor még csak mondtam a gondomat azt mondta a doki, hogy vagy varrat vagy vadhús. Gondolom az első nálad szóba sem jön, a másodiknak vagy bent egy cysta szerű elváltozásnak, jóindulatú daganatnak lehet, hogy van esélye. Mindenesetre ez semmiképp sincs rendben. Menj el olyan nőgyógyászhoz aki nem fogja rá a mensik félidejében valóban előforduló vérzésre.. vagy pedig kivizsgálja, hogy miért van félidős vérzés (bár a leírtak alapján elég csekély az esélye hogy az lenne).
2015. jan. 14. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Gyógyszert nem szedsz?
2015. jan. 14. 12:36
 6/7 A kérdező kommentje:
A húszas éveim elején járok, nem szedek gyógyszert sem, jelenleg nincs párom és semmi ehhez köthető dolog sem. köszönöm a válaszokat egyébként, mindenképp fel fogok keresni egy orvost. Általában magánrendelésre megyek úgy bármivel, de talán tényleg megpróbálom az sztk-t.
2015. jan. 15. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy sima nem sok tünetet okozó fertőzéstől is van ilyen. Mindenképp orvoshoz kell vele menned.
2015. jan. 15. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!