Akinek kevés a női hormonja, milyen készítményekkel pótolják?
Figyelt kérdés
Nem tudom elhinni, hogy csak a 7000 ft-os fogamzásgátló, és a 20.000 ft-os injekció közül választhatok. Aki esetleg tud másról kérem, mondja el a véleményét...2015. jan. 13. 12:56
1/8 anonim válasza:
Menj endokrinológushoz, ő fel tud írni olcsóbban is, nekem pl 3 havi 2200 forint.
2/8 A kérdező kommentje:
ő küldött nőgyógyászhoz....
2015. jan. 13. 13:08
3/8 A kérdező kommentje:
Megtudnád nekem írni annak a nevét, amit te szedsz?
2015. jan. 13. 13:12
4/8 anonim válasza:
Cypromix-et szedek, persze nem tudom mi a te problémád ,vagy miben nyilvánul meg az, hogy kevés a női hormonod. Én a szőrnövekedés miatt fordultam hozzá.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál, mert nekem is először ezt írta fel a nőgyógyász, és tök jó volt, nem voltak görcsök, és a mensesem is beállt, mire mentem legközelebb, mert elfogyott a 3-om levél, azt mondta hogy a mistral jobb, de szerintem rosszabb... árban és mellékhatásokban is...
2015. jan. 13. 13:32
6/8 anonim válasza:
Nagyon szivesen :)
Én eddig nem tapasztaltam mellékhatásokat egyébként, és a szőrnövekedés is mintha megállt volna, pattanásom is lényegesen kevesebb van. Sokan fenntartásokkal kezelik ezt a gyógyszert, de ha valami problémát észlelek akkor abbahagyom.
Ja és a hajhullásom is megszűnt.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! Azt hiszem erélyesebb leszek a nőgyógyásszal....
2015. jan. 13. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!